Edirne Katı Atık Yönetim Birliği belirlendi

2014-05-02 13:07:00
Edirne Katı Atık Yönetim Birliği belirlendi
Edirne Katı Atık Yönetim Birliği belirlendi   Edirne Katı Atık Yönetim Birliği, yeni yönetimini seçimle belirledi.   Edirne Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen EDİKAB Meclis Toplantısında, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yapılan gizli oylama ile 17 oy alarak Birlik Başkanı seçildi.         EDİKAB Meclis toplantısında belirlenen yönetim birliği şu şekildedir:   Birlik 1. ve 2. Başkan Vekilliği seçimi yapılmış, yapılan gizli oylamada Mehmet ÖZÇUHACI 17 oy alarak Meclis 1. Başkan Vekili, Ahmet KARAGÜLLE 17 oy alarak Meclis 2. Başkan Vekili seçildiler.   Birlik Katipliğine 2 Asil 2 Yedek Üye Seçimi yapılmış, yapılan gizli oylamada Semih ÇINAR 17 oy, Türker ALTIERLER 17 oy alarak asil üyeliğe, Hakan DAĞDEVİREN 17 oy alarak 1. yedek üyeliğe, A.Tufan ÇINAR, 16 oy alarak 2. yedek üyeliğe seçilmiştir.   Encümen üye seçimi yapılmış, yapılan gizli oylamada Oğuz TEKİN, Refik ŞAHİN, Semih ÇINAR, Hasan YÜREK, Mahmut KESKİN, Mehmet ÖZÜLKÜ, 17 (On yedi) şer oy alarak Encümen üyesi olarak seçildiler.     Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliği seçimi işaret ile, yapılan oylama neticesinde Çiğdem GEGEOĞLU, Aydın KORUYAN, Erkan MAKAS, Necmettin FİDAN, Turgut TERZİ oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyon üyeliğine seçildiler.