EDİRNE BELEDİYESİNİN SAĞLADIĞI ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİ DEVAM EDİYOR!

Edirne Belediyesi tarafından sunulan ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti, Selimiye Meydanı ile Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı’nda devam ediyor. Ücretsiz Wi-Fi hizmetinin kent genelinde yaygınlaştırılacağını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Ücretsiz Wİ-Fİ hizmetimiz en kısa zamanda Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda vatandaşlarımız ile buluşacak” dedi.

2023-08-25 12:39:04
EDİRNE BELEDİYESİNİN SAĞLADIĞI ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİ DEVAM EDİYOR!

Edirne Belediyesi, hayatımızın ayrılmaz parçası olan internet için ücretsiz Wİ-Fİ hizmetini bir süre önce şehrimizin en kalabalık noktaları olan Selimiye Meydanı ile Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı’nda hizmete sunmuştu. Toplam 40 bin metrekarelik alana internet hizmeti sağlayan ücretsiz Wİ-Fİ erişim hizmeti özellikle öğrenciler tarafından yoğun talep görüyor.

Bu hizmeti şehir genelinde yaygınlaştırmak için çalışma başlattıklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Vatandaşlarımıza şehrimizin en yoğun noktalarından olan Selimiye Meydanı ile Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı’nda toplam 40 bin metrekarelik alana ücretsiz Wİ-Fİ internet hizmeti sağlıyoruz. Ücretsiz Wİ-Fİ hizmetiyle vatandaşlarımız telefon, tablet ve tüm mobil cihazlarından bağlantı sağlayabiliyor. Özellikle öğrencilerimiz tarafından yoğun bir şekilde kullanılan bu hizmetimizi kent genelinde daha da yaygınlaştırmak istiyoruz. Ücretsiz Wİ-Fi hizmetimizi ilk olarak Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz.  Tiyatro, konser ve diğer etkinliklere gelen vatandaşların internet hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek” dedi.

HİZMETTEN NASIL YARARLANILIR?

Wİ-Fİ hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Wİ-Fİ özelliği olan mobil cihazı ile ayarlar menüsüne girer, WİFİ sayfasında bulunan  "EDİRNE BELEDİYESİ WİFİ" adına tıklar.

Wİ-Fİ kapsama alanında olan vatandaşlar, hizmetten ilk kez yararlanıyorsa; “Yeni Kullanıcılar İçin Kayıt Sayfası’na tıklar. Kullanıcı telefon numarasını ve kendi belirlediği şifreyi ilgili alanlara girerek “Kullanıcı Oluştur” butonuna tıklar ve gelen doğrulama SMS’ini karşısına çıkan sekmeye yazar. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra telefon numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapılır.

Kayıtlı Kullanıcılar için giriş ise, kayıt için kullanılmış telefon numarası ve şifre ile sisteme giriş işlemi yapılır. Adımları başarıyla tamamlayan vatandaşlar, https://www.edirne.bel.tr/ sayfasına yönlendirilir.