“Edirne Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnunum”

2014-12-01 15:18:00
“Edirne Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnunum”
    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnun olduğunu belirtti. CHP Aralık ayı Bölge Toplantısı için Edirne’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne Belediyesi Başkanlık makamını ziyaret ettiği gün, Edirne Belediyesi’nin projelerinden ve Başkan Recep Gürkan’ın halkla bir bütün olarak hareket etmesinden dolayı çok memnun olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın makam odasından gerçekleşen görüşmede, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kılıçdaroğlu’na Edirne Belediye Başkanlığı’nın projeleri ve çalışmaları hakkında brifing verdiğini belirterek, “Genel Başkanımıza belediyemizin yürütmekte olduğu çalışmaları aktarak bilgiler verdik. Kendisi çalışmalarımızı dikkatle dinledi. Projelerimizle yakından ilgilendi.” diye konuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Edirne Tava Ciger’i ve Edirne köftesi yiyerek, Edirne’nin tava ciğerinin tüm dünyada haklı bir üne sahip olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu ayrıca, “CHP’nin kalelerinden biri olan Edirne’yi, Recep Gürkan’la yine kazandık. Edirne bizim için çok önemli. CHP’ye gönül vermiş Edirne Halkı’nada Belediye Başkanımız Recep Gürkan çok güzel çalışmalar götürüyor. Sayın Gürkan, yeşili koruyan bir başkan olarak daha ilk günden kendini ispatladı. Sosyal belediyeciliğe güzel örnek olacak birçok projeyi devam ettiriyor. Ve en önemlisi halkın içinde yaşayan bir başkan. Bu anlamda kendisini tebrik ediyorum.” diye konuştu.