EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN YAZIN İLK ETKİNLİĞİ

Edirne Belediyesi Kent Orkestrası, “Yaza Merhaba” konseriyle Edirne Belediyesi Protokol Evi’nde muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.

2023-05-25 10:21:14
EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN YAZIN İLK ETKİNLİĞİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın çabalarıyla kurulan Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı Edirnelileri birçok sanatsal aktivite ile buluşturmaya devam ediyor. Genel Sanat Yönetmenliğini Tayfun Zafer’in yaptığı Belediye Konservatuvarı 97 öğrencisi ve 4 öğretmeni eğitimlerini sürdürürken,  4 müzik öğretmeni ile kurulan Edirne Belediyesi Kent Orkestrası muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.

Kemanda Barış Kenker, Klarnette Dilay Şahin, Piyanoda Berkay Karabeyoğlu, Flütte Volkan Demirler’in yer aldığı Edirne Belediyesi Kent Orkestrası “Yaza Merhaba” konseriyle yazın ilk etkinliğine imza atacak.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Yaza Merhaba Konseri, 26 Mayıs Cuma Saat:20.00’de Edirne Belediyesi Protokol Evi’nde sanatseverlerle buluşacak.