Edirne Belediyesi’nden Talatpaşa Muhtarlığı’na destek

2014-09-30 11:36:00
Edirne Belediyesi’nden Talatpaşa Muhtarlığı’na destek
Edirne Belediye Başkanlığı uzun yıllardır bakımsız kalan Talatpaşa Mahallesi Muhtarlık Binası’nın bakım ve onarımını yaptırıyor. Edirne Belediyesi tarafından, vatandaşla belediye arasından köprü görevini gören mahalle muhtarlarına desteğini sürdürüyor. Belediye tarafından, uzun zamandır bakımsız durumda olan Talatpaşa Mahallesi Muhtarlık Binası’nın iç ve dış tadilatına, çevresindeki oyun parkı ile tuvaletin onarımına başladı. Kısa bir süre sonra Talatpaşa Mahallesine yakışır bir Muhtarlık binasına ve oyun parkına kavuşacak olan mahalle halkı, Belediye’nin bu desteğinden memnun kaldıklarını ifade ederek Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ettiler. Mahalle Muhtarı Hasan Kıyı, “Belediyemizin Muhtarlara verdiği destekten oldukça memnunuz. Başkanımız Sayın Recep Gürkan, biz mahalle muhtarlarının her sorununu ivedilikle çözüme kavuşturuyor. Kendisine mahalle halkımız adına da teşekkür ediyorum “ diye konuştu.