EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN SEÇİM İÇİN ULAŞIM DESTEĞİ

Edirne Belediyesi tarafından 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimlerinde yaşlı, engelli, hasta ve sağlık durumu oy kullanmak için sandığa gitmesine engel olan vatandaşlar için ücretsiz ulaşım desteği verilecek.

2023-05-12 08:39:37
EDİRNE BELEDİYESİ’NDEN SEÇİM İÇİN ULAŞIM DESTEĞİ

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimlerinde Edirne Merkez’de yaşayan  yaşlı, engelli, hasta ve sağlık durumu sandığa gitmeye engel teşkil eden Edirneliler için Edirne Belediyesi araç desteği sağlayacak. Alo 188 ve Alo 153 No’lu hatlar üzerinden Edirne Belediyesi Sağlık İşleri Birimi’ne ulaşan vatandaşlar, bu konu ile ilgili talep oluşturabilecek. Edirne Belediyesi tarafından görevlendirilen sağlık görevlileri, hastanın durumuna göre sedye ya da tekerlekli sandalye ile vatandaşları evlerinden alarak; belediyeye ait hasta nakil ambulansları ile oy kullanacakları sandıklara ulaştıracak. Vatandaşlar oy kullandıktan sonra tekrardan evlerine ulaştırılacak.