Edirne Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde iftar yemeği

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından, Kadir Gecesi’nde Ramazan Çadırı’nda iftar yemeği verildi.

2014-07-25 07:40:00
Edirne Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde iftar yemeği
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, 54 Mkn.Piy.Tug.Komutanı Tuggeneral Hidayet Arı, Valilik ve belediye daire müdürleri ile Edirneli vatandaşlar ve Edirne’ye ziyaret amaçlı gelen misafirler katıldı. Selimiye Camii Meydanı’nda kurulan Ramazan Çadırında, Kadir Gecesi nedeniyle düzenlenen iftar yemeğinde konuşan T.C. Edirne Belediye Başkanı Gürkan; “Birlik, beraberlik ve sevginin perçinleştiği böyle önemli günlerde hem vatandaşlarımızla bir arada olmak hem de halkımızla iftar yemeğinde buluşmak istedik. Ayrıca böylesine güzel ve anlamlı bir gün olan Kadir Gecesine özel olarak Mimar Sinan’ın ustalık eseri Muhteşem Selimiye Camiine özel aydınlatma sistemi kurularak vatandaşlarımıza görsel bir şölen yaşatmak istedik” dedi. İftar yemeği esnasında, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Selimiye Camii özel ışıklandırma sistemi ile aydınlatıldı. Selimi Cami minare ve duvarları, özel ışık gösterileri ile görsel şölen yarattı.     Fotoğraflar İçin Tıklayınız....