Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden dostluk maçı

2014-11-21 13:57:00
Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden dostluk maçı
    Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli zabıta memurları ve Pazar esnafı arasından Edirne’de bir ilk olarak dostluk maçı yapıldı.           Belediye Zabıta Müdürü Mustafa Zogo, “Edirne Belediye Zabıta Müdürlüğü olarak, görevimiz gereği sürekli olarak iletişim halinde olduğumuz Pazar esnafı ile bir aramızda bir dostluk gelişmesi amacıyla maç düzenledik. Halkımızın gözünde çoğu zaman zabıta memurları sürekli ceza kesen, sert görünümlü görevliler olarak algılanır. Ve bizlerde bu imajı silebilmek adına, Pazar esnafımız ile futbol maçı ile dostluk köprüsü kurmayı amaçladık. Geçtiğimiz haftalarda yeni düzenlemeler yaptığımız Binevler Pazaryerinde ki pazarcı esnafımızla, halı saha dostluk maçı yaptık.” dedi.           Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Binevler Pazaryeri esnafı arasından dostluk maçını 10-5 Zabıta kazanırken; Pazar esnafı Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi üzerine bu maça çıktıklarını ve çok memnun olduklarını belirttiler. Pazar esnafı, “maçın skoru önemli değildi. Önemli olan bizlerin gözünde sürekli ceza kesen memurlarla neşe içinde bir maç yapmaktı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve Zabıta Müdürü Mustafa Zogo ile zabıta memurlarımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.