Edirne Belediyesi tüm birimleri ile görevde

2014-10-21 09:58:00
Edirne Belediyesi tüm birimleri ile görevde
Edirne Belediye Başkanlığı’na bağlı, tüm birimler, Edirne Halkı’na kaliteli hizmet sunabilmek adına, 7/24 görevlerinin başında çalışmalarına devam ediyor. Edirne Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir kent sunabilmek adına tüm belediye personelimizle çalışmaktayız. Bu kapsamda, Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince, sağlıklı bir kent adına şehrimizdeki tüm konteynırların dezenfekte çalışmaları geçtiğimiz hafta başlamış olup, devam etmektedir. Ayrıca, Su Kanalizasyon Müdürlüğümüzce İçme Suyu Arıtma Tesislerimizdeki boru, vana vb. korozyona uğramış demir aksamların boyanma işlemleri yapılmıştır.” denildi.