Edirne Belediyesi ilklere devam ediyor

2014-09-22 13:33:00
Edirne Belediyesi ilklere devam ediyor
  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, göreve başladığı günden itibaren Edirne’de ilklere imza atmaya devam ediyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi olarak kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çocuk Korusu oluşturacaklarını bildirdi. Gürkan, Edirne Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri çevresinde Çocuk Korusu seçmelerinin 27 Eylül 2014 cumartesi günü saat 14.00-16.00 arasında Edirne Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacağını belirterek, korist ve saz elemanı seçimlerinde şu hususlara dikkat edileceğini kaydetti: “06-12 yaş aralığında olmak, İyi bir müzik kulağına sahip olmak, Yapılacak seçme sınavında 70 ve üzerinde puan almak, Aday koristler için gelişmeye açık bir sese sahip olmak. Saz elemanı olacaklar için (Klavye, Keman, Gitar, Mandolin, Flüt, Ritm saz) enstrümanını doğru ezgisel akışta ve temiz seslerle çalabilmek.” Çocuk Korosu seçmelerinin ardından çalışmalar 28 Eylül 2014 Pazar günü EDİRNE BELEDİYESİ ZÜBEYDE HANIM KADIN LOKALİNDE saat:15:00’de başlayacak.