EDİRNE BELEDİYESİ GENÇ YAZARLARI ARIYOR

Edirne Belediyesi 2022 Edirne Yılı etkinlikleri kapsamında gençlerde kitap sevgisini arttırmak adına “Genç Yazarlarımızı Arıyoruz” isimli hikaye yarışması düzenliyor. 13-17 yaş aralığındaki gençlerin katılabileceği yarışmaya son katılım tarihi ise 9 Mayıs Pazartesi olacak. Yarışmada birinci olanın eseri 100 adet basılarak, eser sahibine diz üstü bilgisayar; ikinci olan eser sahibine tablet bilgisayar, üçüncü olan eserin sahibine ise cep telefonu hediye edilecek.

2022-03-10 07:57:32
EDİRNE BELEDİYESİ GENÇ YAZARLARI ARIYOR
Edirne Belediyesi gençlerde kitap sevgisini arttırmak adına “Genç Yazarlarımızı Arıyoruz” isimli hikaye yarışması düzenliyor. Herhangi bir konu sınırlaması yapılmadan katılımcıların kendi hayal dünyalarından ya da aile büyüklerinden ve çevreden esinlendiği konulardan oluşacak olan hikaye yarışmasına 13-17 yaş aralığındaki gençler katılabilecek. Yarışmaya son katılım tarihi ise 9 Mayıs Pazartesi olacak. 16 Mayıs 2022 tarihinde yarışmaya katılan eserler, seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Sonuçların açıklanması ve ödül töreni ise 18 Mayıs 2022 tarihi olarak belirlendi. Adaylar eserlerini, [email protected] e-posta adresine pdf formatında dosyayı göndererek ya da Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi ve Edirne Kent Müzesi’ne hikâyelerini bırakarak yarışmaya katılım sağlayabilecek.

Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi için lütfen tıklayın…