Edirne Belediyesi Edirnespor kendi sahasında

2014-12-12 15:10:00
Edirne Belediyesi Edirnespor kendi sahasında
              Edirne Belediyesi Edirnespor, Türkiye Kadınlar Basketbol birinci liginde bu hafta Hatay Büyükşehir Bld. ile kendi sahasında karşılaşacak.            Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, Edirne Belediyesi Edirnespor’un kendi sahasında oynayacağı maça tüm Edirnelileri davet etti.           Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 17:00’de oynanacak olan Edirne Belediyesi Edirnespor-Hatay Büyükşehir Bld. Maçına tüm basketbol severleri davet eden Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, “Kentimizin önemli kulüplerinden olan Kadın Basketbol Takımımızı desteklememiz gerekiyor. Türkiye Kadınlar Basketbol birinci liginde önemli bir başarıya imza atan takımımız, bu sezonda da oldukça başarılı maçlar almaktadır. Ve takımımıza destek olmak için tüm halkımızı maça bekliyoruz.” dedi.