Edirne Belediyesi Edirnespor- Galatasaray karşı karşıya

2014-11-27 14:21:00
Edirne Belediyesi Edirnespor- Galatasaray karşı karşıya
              Edirne Belediyesi Edirnespor, Türkiye Kadınlar Basketbol birinci liginde bu hafta Galatasaray Odeabank ile kendi sahasında karşılaşacak.              Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’nın Edirne Halkı’nın takımı olduğunu belirterek, “Takımımıza hep birlikte destek vermeliyiz.” Dedi. Sezon başından bu yana başarılı maçlara imza atan Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’nın, bu maça da çok iyi hazırlandığını ifade ederek; “Takım oyuncularımıza güvenimiz tam. Edirne Belediyesi olarak desteğimiz her daim sürecektir. Edirne halkının da, Edirne Belediyesi Edirne Spor Kadın Basketbol Takımı’nı her maçta olduğu gibi bu zorlu maçta ve bundan sonra ki maçlarda da yalnız bırakmayacağını umut ediyorum. 29 Kasım Cumartesi günü Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak olan takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.           Edirne Belediyesi Edirnespor- Galatasaray karşılaşması 29 Kasım Cumartesi günü Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda saat 17:00’de başlayacak.