Edirne Belediyesi 22.Nefes festivale gidiyor

2014-08-27 07:35:00
Edirne Belediyesi 22.Nefes festivale gidiyor
        Edirne Belediye 22.Nefes Modernize Halk Dansları Topluluğu, 4.Uluslararası Halk Dansları Şenliği’ne gidiyor.         Menderes Belediyesi ve Cumaovası Efeler Halk Oyunları Derneği tarafından, 27-30 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenlenen 4.Uluslararası Cumaovası Halk Dansları Şenliği’ne özel olarak davet edilen Edirne Belediyesi 22.Nefes Modernize Halk Dansları Topluluğu, İzmir Turnesi’nde Edirne Belediyesi’ni ve Edirne’yi temsil edecek.         22.Nefes Modernize Halk Dansları Topluluğu, 27 Ağustos’ta gümüldür Amfi Tiyatro’da; 28 Ağustos’ta Görece Rumeli Parkı’nda; 29 ağustos’ta Özdere Cumhuriyet Meydanı’nda ve son olarak 30 Ağustos’ta Menderes Kültür Merkezi Amfi Tiyatroda sahne alacak.