“Edirne Belediye Bandosu” sergilik oldu

Fotoğraf Sanatçısı Özcan Çeltikli, “Edirne Belediye Bandosu” konulu fotoğraf sergisini Lüleburgaz’da açtı.

2015-02-20 14:33:00
“Edirne Belediye Bandosu” sergilik oldu
        Lüleburgaz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında, Fotoğraf Sanatçısı Özcan Çeltikli'nin, çeşitli etkinliklerde çektiği fotoğraflarından oluşan sergisinin açılış töreni Lüleburgaz’da gerçekleşti. Özcan Çeltikli’nin hazırladığı Edirne Belediye Bandosu’nun fotoğraf sergi ve sunumunun açılışına, Edirne Belediye Bandosu tam kadro şef Süleyman Uysal ile birlikte katılırken, serginin açılışı Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak tarafından yapıldı.           Açılışın ardından sergi açılışına katılan ve ‘Kadına Şiddete Hayır Özgecan Aslan Unutmayacağız’ yazan yazıyı yakalarına takarak mini bir konser veren Edirne Belediye Bandosu, büyük beğeni topladı. Edirne Belediye Bandosu Şefi Süleyman Uysal açılışla ilgili olarak şöyle konuştu: “Fotoğraflarımızın sergilenmesi hoş bir durum. Biz yurt dışına açılışlara ve festivallere gidiyoruz. Böylece kültürler arası bağ kurmak ve kültürümüzü tanıtmak için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.” Müzisyen topluluğu olarak güncel konuları da hassasiyetle takip ettiklerini belirten Süleyman Uysal, “Üzülmemek elde değil. Akıl ve mantık asla kabul etmiyor, edemez. Biz bu tür üzücü olayların bir an önce sona ermesini istiyoruz. Bütün toplum aynı hassasiyetle düşünmeli, hareket etmeli. Duyarlı olmak zorundayız. Ülkemizde neler neler yaşayıp da bunları ailesine açıklamayan binlerce insanımız var. Bunlar çok üzücü. Edirne Belediye Bandosu’nun Şefi olarak aklıma böyle bir şey geldi. Biz sergi açılışına geldik ama bu üzüntüyü de hissettiğimizi insanlar bilsin ve paylaşalım istedik.” dedi.