Dünya Çevre Günü etkinlikleri Halk Eğitim’de

Edirne Belediye Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün organizasyonluğunda, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Edirne’de çeşitli etkinlikler gerçekleşecektir.

2014-06-04 08:26:00
Dünya Çevre Günü etkinlikleri Halk Eğitim’de
Edirne Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, Edirne Belediye Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü organizasyonunda, 5 Haziran 2014 Perşembe günü ‘Dünya Çevre Günü’ kutlamaları kapsamında yapılması planlanan çevre yürüyüşü ve Saraçlar Caddesi’nde ki etkinliklerin, hava şartlarından dolayı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Ek Binası’nda (Eski Ticaret Lisesi) yer alan konferans salonunda yapılacağı bildirildi. Açıklamada, program dahilinde, Edirne İli Atık Pil Yarışmasında dereceye giren okullara ödül ve plaketlerinin takdim edileceği ifade edildi.