Doğuş, Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, ünlü sanatçı Doğuş, makamında ziyaret etti.

2014-08-21 14:06:00
Doğuş, Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti
Edirne’de film çekmek istediğini ve bu nedenle de Edirne’nin tarihi mekânları ile birlikte, kurumlarını da ziyaret etmek istediklerini belirten ünlü sanatçı Doğuş, “Edirne’ye hayran olmamak mümkün değil. Tarihimizin en önemli şehirlerinden biri olan Edirne’de attığımız her adımda bir eserle karşılaştık. Ekibimizle birlikte, bu Sultanlar Şehri’nde bir film çekmek istiyoruz. Bunun ön hazırlıklarını yapmak üzere geldik. Ve Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ı da ziyaret etmek istedik. Başkanımız ve Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Edirne’nin tanıtımına yardımcı olacak her türlü projeye desteğe hazır olduklarını belirttiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sanatçı Doğuş ve ekibinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Edirne’mizin tanıtımına katkı sağlayacak her türlü projenin önünü açmak için çabalarız. Önemli olan Edirne’mizin adına yakışır projeler olsun.” dedi.