Daha pratik çöp kovaları getirildi

2014-07-21 12:06:00
Daha pratik çöp kovaları getirildi
Edirne Belediyesi tarafından, şehir merkezinde çevre temizliği amacıyla kullanılan mevcut çöp kovalarının yıpranmış olması sebebiyle, yerine daha kullanışlı çöp kovaları yerleştirildi. Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Saraçlar Caddesi, Çilingirler Caddesi, Yediyolağzı mevkii, Belediye önü, Talatpaşa Asfaltı, Londra Asfaltı bölgelerinde eski küçük çöp kovaları yenileri ile değiştirildi. Eski küçük çöp kovalarının onarımı yapılarak park alanlarına, minibüs duraklarına ve ihtiyaç duyulan muhtelif yerlere dağıtımı yapılmaktadır.” denildi.