Çocuk Korosu’na seçmeler devam ediyor

2014-10-08 07:44:00
Çocuk Korosu’na seçmeler devam ediyor
Edirne Belediye Başkanlığı’nca Edirne’de ilk defa, Belediye Çocuk Korosu oluşturuluyor. Belediye Çocuk Korosu seçmelerinin ikincisi 18 Ekim 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek. Göreve geldiği günden buyana Edirne’de ilkleri gerçekleştiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çocuk Korosu için çok heyecanlandığını belirterek, “Edirne Belediyesi Çocuk Korosu, Edirne’de bir ilk olacak. Ve çocuklarımızın, gençlerimizin sanat ve spora yönelik faaliyetler içerisine girmeleri onların ileriki sosyal yaşamına olumlu etkileri olacaktır. Bu anlamda, Belediyemiz Çocuk Korosu’na sesine güvenen, müzik aleti çalabilen yetenekli çocuklarımızı bir araya getirmek istiyoruz. Hem ailelerimiz hem de miniklerimizin Belediye bünyesinde, müzik alanında ilk adımı atmalarını bekliyoruz.” dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri çevresinde Çocuk Korusu seçmelerinin ikincisinin 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 14.00-16.00 arasında Selimiye Camii ve Külliyesi UNESCO Dünya Kültür Mirası Ofisi’nde (Selimiye Otoparkı Karşısı Hafızağa Konağı) gerçekleşeceğini bildirerek, müracaatların Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini belirtti.