Çocuk Korosu ilk konserine çıktı

Edirne Belediyesi Çocuk Korosu, ilk konserinde büyük alkış aldı.

2014-11-28 14:43:00
Çocuk Korosu ilk konserine çıktı
                 Edirne Belediyesi Çocuk Korosu, ilk konserinde büyük alkış aldı.                 Edirne Belediyesince organize edilen, 92.yıl kurtuluş etkinliklerinin 3.gününde, Türk Halk Müziği ve Çocuk Korosu konserleri düzenlendi.           Halk Eğitim Merkezi’nde ki Belediye THM ile Belediye Çocuk Korosu konserine, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır ile çok sayıda vatandaş katıldı. Halk Eğitim Merkezi’ni dolduran vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanan Edirne Belediyesi Çocuk Korosu, ilk konserinde büyük alkış aldı.           Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır, Şef Yaşar Özel’e plaket takdim ederek, Edirne Belediyesi Çocuk Korosu’nun Edirne’de bir ilk olduğunu ve çocukların, gençlerin sanat ve spora yönelik faaliyetler içerisinde olmalarının onların sosyal yaşamına olumlu etkileri olacağını kaydettiler.           Konsere gelen vatandaşlar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederek, “Edirne’mizde böyle kültürel etkinliklerin sayısı oldukça arttı. Ve bizler bundan çok memnunuz. Özellikle Edirne’nin Kurtuluş bayramını bu yıl 3 gün boyunca coşku içinde kutlamamızı sağladılar. Ve bu akşam da Türk Halk Müziği Topluluğu ile Belediye Çocuk Korosu’nu çok beğendik.” dediler.