CENAZE İŞLEMLERİ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne merkezde yaşayan vatandaşların cenaze işlemleri için hafta içi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne; hafta sonu ve Resmî tatillerde ise Atatürk Kültür Merkezi’ne başvuruda bulunabileceğini duyurdu.

2023-10-06 16:37:24
CENAZE İŞLEMLERİ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU!

Edirne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şunlara yer verildi;

“Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımız Cenaze İşlemleri için hafta içi Edirne Belediyesi Ana Hizmet Binası içerisinde bulunan Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne; hafta sonu ve Resmî tatillerde ise Buçuktepe’de bulunan Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’na başvurabilir. Vatandaşlarımız burada yaptığı işlemlerde ücretsiz otobüs, pilav ve anons talebinde bulunabilir."