Çarşı Spor Bayan Voleybol Takımı’ndan ziyaret

Voleybol büyük bayanlarda Edirne’yi temsil eden Edirne Çarşı Spor Bayan Voleybol Takımı, Kocaeli’nde yapılacak olan 3.Lige terfi maçları öncesinde, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’nu ziyaret etti.

2015-02-12 14:07:00
Çarşı Spor Bayan Voleybol Takımı’ndan ziyaret
                         Kendisi de eski bir voleybolcu olan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bayanların sporda elde ettikleri başarılar beni daha çok mutlu etmekte. Edirne Belediyesi olarak bütün dalda ki sporcularımıza her daim destek oluyoruz. Ve desteklerimizde devam edecektir. Sporda Edirne’mizin adını başarıyla duyurmaları bizler için çok önemli. Edirne Çarşı Spor Bayan Voleybol Takımımızın her zaman destekçisi olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kendilerine 3.Lige terfi maçlarında başarılar diliyoruz.”  dedi.           Edirne Çarşı Spor Bayan Voleybol Takımı, Kocaeli’nde yapılacak olan 3.Lige terfi maçlarında ki rakipleri Eskişehir Bentspor, Tekirdağ Türk Telekomspor, Demirçelik Karabük spor olacak. Grubu lider tamamlayan takım 3.Lige yükselecek. Maçlar 13-14-15 Şubat 2015 tarihlerinde oynanacak.