ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Edirne Belediyesi ekipleri, haftaya Sabuni, 1.Murat, Fatih ve İstasyon mahallelerindeki çalışmalar ile başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Altyapı ve üstyapı sorunu olmayan; modern, çağdaş ve konforlu bir Edirne için gece-gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

2023-08-07 12:51:22
ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları kent genelinde devam ediyor. Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri haftaya Sabuni, 1.Murat, Fatih ve İstasyon mahallelerindeki çalışmalar ile başladı. Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Sabuni Mahallesi Lise Bayırı mevkiinde eskimiş kilit parke taşlar yerlerinden sökülerek, yeni kilit parke taşları döşendi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, diğer bir çalışmayı ise 1.Murat Mahallesi Diş Hastanesi mevkiinde gerçekleştirdi. Eskiyen kaldırımlar yerinden sökülerek, beton kaldırım yapımı için start verildi. Beton kaldırım yapım işine Fatih Mahallesi yeni yüzme havuzu çevresinde de devam edildi. Ekipler ayrıca İstasyon Mahallesi yeni halı saha bölgesinde de kilit parke yol yapım çalışması gerçekleştirdi.

Yaya ve trafik güvenliği ile şehir estetiğini arttırmak amacıyla yapılan çalışmaların tüm kent genelinde devam ettiğini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu sezon bitmeden tüm yolları asfaltlayacağız, demiştik. Altyapı ve asfaltlama çalışmaları kent genelinde devam ederken, kaldırımlarda, refüjler ve dönel kavşaklarda da bakım ve yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bu şehri çok seviyor, gece-gündüz, yaz-kış demeden aşkla çalışıyoruz. Altyapı ve üstyapı sorunu olmayan; modern, çağdaş ve konforlu bir Edirne’ye çok az kaldı. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.