Burgaz ve Şumnu Milletvekillerinden ziyaret

2015-01-20 08:04:00
Burgaz ve Şumnu Milletvekillerinden ziyaret
               Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, HÖH Burgaz Milletvekili Hüseyin Hafızoğlu, Şumnu Bölgesi Milletvekili Aydoğan Ali, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük ve Edirne Temsilcisi 2.Katip Fulya Cangar, makamında ziyaret ettiler.        Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Burgaz Milletvekili Hüseyin Hafızoğlu, Şumnu Bölgesi Milletvekili Aydoğan Ali ve beraberinde Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük ve Edirne Temsilcisi 2.Katip Fulya Cangar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında başarılar dilediler.