Bisiklet Yarışı Projesi için geldiler

2014-12-10 10:15:00
Bisiklet Yarışı Projesi için geldiler
              İngiltere’den Lime Light Sports firma temsilcileri, Edirne’de bisiklet yarışı projesi için, Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır’ı makamında ziyaret ettiler.           Edirne Bisiklet Kulübü Başkanı Sadi Çalışkan beraberinde gelen, Sam Adam ve Liam Worthy, Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır’ı ziyaret ederek, projelerini aktardılar. Sam Adam, dünya çapında sürecek ve ilk kez yapılacak olan bisiklet yarışının Türkiye ayağında Edirne’nin de içinde olacağını belirterek, yarışın Edirne ayağının ayrıntılarını aktardı. Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 21 Ağustos 2015 Edirne ve 22 Ağustos 2015 İstanbul’da yapmayı planladıkları bisiklet yarışı projesinin güzel bir fikir olduğunu belirterek, Edirne Belediyesi’nin spor alanında ki bu tür etkinliklere her zaman destek verdiklerini belirtti.