Belediye Türk Halk Müziği Korusu seçmeleri başlıyor

2014-10-08 07:40:00
Belediye Türk Halk Müziği Korusu seçmeleri başlıyor
Edirne Belediye Başkanlığı’ndan Türk Halk Müziği Korusu seçmelerinin 12 Ekim 2014 Pazar günü yapılacağı bildirildi. Edirne Belediyesi Türk Halk Müziği Korusu’nu yeni sesler kazandırmak amacıyla, 12 Ekim 2014 Pazar günü saat 14.00 ila 16.00 saatleri arasında Edirne Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak olan Türk Halk Müziği Korosu’na, korist ve saz elemanı seçileceği bildirildi. Açıklamada, seçmelere katılmak için belirtilen şartlar şunlar: “Korist ve saz elemanı seçimlerinde; 16 yaş ve üzerinde bulunmak, istenen ritim ve sesleri doğru olarak tekrar etmek, kendisinin seçtiği 2 adet türküyü doğru biçimde seslendirmek, kendisinin seçtiği 2 adet türküyü doğru ve temiz seslerle çalabilmek.” Edirne Belediyesi Türk Halk Müziği seçmelerinin ardından çalışmalar 13 Ekim 2014 Pazartesi günü EDİRNE BELEDİYESİ ZÜBEYDE HANIM KADIN LOKALİNDE saat:18:00’de başlayacak.