Belediye personelinden Başkan Gürkan’a hediye

Edirne Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli personelden, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a hediye.

2014-07-03 12:58:00
Belediye personelinden Başkan Gürkan’a hediye
Edirne Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli Çetin Tabakçı, Belediye Başkanı Recep Gürkan’a, kendisinin bizzat işlediği aynalı süpürgeyi makamında ziyaret ederek, hediye etti. Çetin Tabakçı, “Sayın Başkanım Recep Gürkan’a sevgim ve saygım sonsuz. Kendi el emeğim olan, üzerine özel yazı işlediğim aynalı süpürgeyi, başkanım için özel olarak yaptım. Bizzat kendim gelerek, Sayın Başkanım Recep Gürkan’a takdim etmek istedim.” dedi. Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çetin Tabakçı’ya çok teşekkür ederek, “Edirne Belediyesi olarak, tüm çalışanlarımızla böyle sevgi ve saygı çerçevesinde, Edirne Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.