BELEDİYE KONSERVATUVARI YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM KONSER

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı Yaz Okulu’na katılan öğrenciler, harika bir konsere imza atarak, konseri dinleyenleri adeta mest etti.

2023-08-11 10:36:46
BELEDİYE KONSERVATUVARI YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM KONSER

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın tarafından kurulan Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı, kış sezonu boyunca tiyatro, konser ve müzik eğitimi ile ilgili birçok etkinliğe ev sahipliği yapmış, ücretsiz kurslara katılan birçok yetenekli çocuğun hayatına dokunmuştu. Kış sezonun sona ermesiyle birlikte Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı, müziğe yetenekli çocukları bu kez Müzik Yaz Okulu’nda bir araya getirdi. Koro, Müzik Kültürü ve Temel Müzik Eğitimi alan 80 çocuk hem öğrendiklerini hem de yeteneklerini muhteşem bir konserle sergiledi. Geleceğin müzisyenleri sergiledikleri muhteşem performansla konseri dinleyenlere duygu dolu bir gece yaşattı.

Öğrenciler, Öğrenci Andı, Senden Daha Güzel, Biz Atatürk Genciyiz, Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar, Mavi Gezegen, Gençlik Marşı, Hayat Bayram Olsa, Bir Başkadır Benim Memleketim isimli parçaları hep birlikte seslendirdiler. İzleyicilerin de alkışlarıyla tempo tuttuğu konserde Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı eğitmenleri de enstrümanları ile öğrencilerine destek oldular.

Konser sonrası kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan, “Canınız mı sıkkın? Moraliniz mi bozuk? Hiçbir şeyden zevk mi almıyorsunuz ve hayatınızdaki her şey çok mu kötü mü? Geliyorsunuz pırıl pırıl çocuklarımızdan oluşan bu muhteşem koroyu dinliyorsunuz ve buradan müthiş bir enerji ile ayrılıyorsunuz. Çok kısa zaman içerisinde böyle başarılı bir konseri bizlere sunan evlatlarımıza, onları yetiştiren ailelerine, her zaman olduğu gibi yine bu muhteşem cevherleri işleyen ve böylesine harika bir konseri bizlerle buluşturan eğitmenlerimize bir alkış istiyorum” sözleriyle teşekkürlerini iletti.