Belediye Konser ve Defile ile coşturdu

2014-09-01 14:11:00
Belediye Konser ve Defile ile coşturdu
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları çerçevesinde Saraçlar Caddesi'nde Belediye Bandosu, Davul Show ve Kalimera Dans Grubu gösterisi ile Atatürk Kıyafetleri Defilesi sunuldu. Edirne Belediye Bandosu, Davul Show ve Kalimera Dans Grubunun, muhteşem konseri ve danslarıyla eğlenceli dakikalar geçirirken, Program sonunda Atatürk Kıyafetlerinin sunulduğu defile geceye damgasını vurdu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan gecede yaptığı konuşmasında; “ Bugün ülkemizin her yerinde özgürce bayramlarımızı kutluyoruz, özgürce minarelerde ezanlar okunuyor, özgürce namazımızı kılıyoruz, ve özgürce Cumhuriyeti kutluyoruz. Eğer bugün Türkiye Cumhuriyeti varsa 30 Ağustos’ta gözünü kırpmadan bu toprakları vatan yapmak için canını veren şehitlerimiz sayesindedir. Türkiye Cumhuriyetinin özgür ve onurlu yurttaşlarıysak, eşit vatandaşlarıysak bu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sayesindedir. Bizler de onurlu bireyler olarak Edirneliler olarak, Serhat Şehrinin yurttaşları olarak  ey büyük atam açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim” dedi.   Fotoğraflar İçin Tıklayınız...