Belediye ekipleri her daim hazır

Edirne Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü, 7/24 görev başında çalışmalarını sürdürüyor

2014-08-18 11:01:00
Belediye ekipleri her daim hazır
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Halkı’nın her türlü sorununda Edirne Belediyesi ekiplerinin hali hazırda bekletildiğini ifade ederek, “Halkımızın, kanalizasyon arızalardan, gürültü kirliliğine dair her türlü şikâyetleri için Edirne Belediyesi ekiplerimiz 7/24 hali hazırda bulundurularak, sorunlara anında müdahale etmektedir. Vatandaşlarımız, ALO 153 numaraları telefonumuzu arayarak bizlere bildirdiği su kanalizasyon patlakları, Su Kanalizasyon Müdürlüğü’müz ekipleri tarafından anında müdahale edilmekle birlikte, Zabıta ekiplerimizde 7/24 vatandaşlarımızın sorunlarını ivedilikle çözmek için çalışmaktadır.” dedi.