Bayram denetimleri gerçekleştirildi

Edirne Belediyesi tarafından, Kurban Bayramı öncesi, şekerleme ve tatlı imalathanelerinin denetimleri gerçekleştirildi.

2014-10-02 13:30:00
Bayram denetimleri gerçekleştirildi
Yıl içerisinde Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenli olarak yapılan esnaf denetimleri, Kurban Bayramı öncesinde, şekerleme ve tatlı imalathanelerinin denetimleri ile devam etti. Edirne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye Sağlık İşleri Birimi ile Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde şekerleme ve tatlı imalathanelerinin denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde, imalathanelerde, hijyenik olmayan-eksiklikleri olan işyerleri hakkında gerekli yasal işlemlerin yapıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, Edirne Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı, Mezarlık Birimi tarafından bayramda, mezarlığa gelen kişilerin ziyaretlerini rahatlıkla yapabilmesi için mezarlıkların temizleme ve bakım çalışmalarının yapıldığı ifade edildi.