Başkan Yardımcıları oruçlarını çadırda açtı

2014-06-30 14:01:00
Başkan Yardımcıları oruçlarını çadırda açtı
Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ile Selçuk Çakır, Ramazan’ın ilk orucunu, İftar Çadırı’nda vatandaşlarla birlikte açtı.   Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Edirne Belediyesi Başkanlığı’nın ortak girişimleri ile Selimiye Camii Meydanı’nda kurulan Ramazan İftar Çadırı, vatandaşlar tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görüyor.   Mübarek Ramazan Ayı’nın ilk iftarını, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır ve  Çiğdem Gegeoğlu, vatandaşlarla yaptı. Çakır ve Gegeoğlu, vatandaşlara yemek dağıtımı yaparak, oruçlarını vatandaşlarla birlikte açtılar.