Başkan Recep Gürkan, Basın Bayramı’nı kutladı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 24 Temmuz Basın Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajda, “Günümüzde basın özgürlüğünden bahsetmek ne kadar doğrudur bilemiyoruz, fakat her şartta tarafsız olabilmeyi başaran basın çalışanlarımızın basın bayramını kutlarım” dedi.

2014-07-24 06:54:00
Başkan Recep Gürkan, Basın Bayramı’nı kutladı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Basında Sansürün kaldırılışının 106.yılında yaptığı yazılı açıklamada, “ülke yönetimi ile millet arasında köprü görevi gören basın, demokrasi ve cumhuriyet için çok önemlidir” dedi. Halkın doğru haber alması adına, tarafsız ve doğru habercilik anlayışını benimseyerek, zor şartlarda görevini yerine getiren basın mensuplarımız Cumhuriyet’in ilanından itibaren önemli aşamalar kaydetmiştir. Günümüzde basın özgürlüğünden bahsetmek ne kadar doğrudur bilemiyoruz, fakat her şartta tarafsız olabilmeyi başaran, kamuoyunun haber alma aşamasında en önemli görevi üstlenen basın çalışanlarımızın basın bayramını kutlarım” dedi.