Başkan Recep Gürkan, açılışını yaptı

2014-09-15 13:40:00
Başkan Recep Gürkan, açılışını yaptı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Mustafa ve Bengü Sivrikaya çiftinin yeni işletmeleri Sivrikaya Begüm Cafe'nin açılışını gerçekleştirdi. Edirne’de istihdam yaratacak yeni işletmelerin açılmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Begüm Cafe, kaliteli hizmet anlayışı ile halkımıza ve şehrimize gelen misafirlere hizmet edeceğine eminiz. Kentimizde istihdam yaratan yatırımcıların destekçisiyiz. Mustafa ve Bengü Sivrikaya çiftine de bu girişimlerinden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, açılış sonrasında, Saraçlar Caddesi’nde esnaf ziyaretinde de bulunarak, esnafla sohbet etti. Edirne esnafının her zaman yanında oldukları belirten Başkan Gürkan, “Kentimizi esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve tabiî ki halkımızla birlikte el ele vererek daha güzel günlere taşıyacağız.” dedi.