BAŞKAN GÜRKAN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan “Baba sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlilerindendir. Babalarımızı mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır” dedi.

2023-06-16 11:10:42
BAŞKAN GÜRKAN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Babalar Günü nedeniyle yayınladığı mesajından şunlara yer verdi;

“Babalarımıza verebileceğimiz en anlamlı hediye şüphesiz ki onların istediği şekilde hayırlı evlatlar olabilmektir. Tek istekleri evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak olan babalarımızın kıymetini bilelim, onlara duyduğumuz sevgiyi her daim dile getirelim.
Çünkü baba çınardır, en güzel sevdadır, cesaretin ve dürüstlüğün sembolüdür. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli babamı ve hayatını kaybeden tüm babaları minnet, saygı ve şükranla anıyor; tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.”