Başkan Gürkan ve Potanın Perileri Özgecan’ı unutmadı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcıları ve Edirnespor Kadın Basketbol Takımı (Potanın Perileri) Özgecan’ı unutmadı.

2015-02-20 11:20:00
Başkan Gürkan ve Potanın Perileri Özgecan’ı unutmadı
Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı (Potanın Perileri) TKBL'nin 16. Haftasında kendi evinde Canik Belediye Kadın Basketbol Takımını konuk etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirneli taraftarlar ve sporcular üzerinde “Özgecan Aslan’ın fotoğrafları bulunan ve “Kadına Şiddete Hayır” yazılı siyah t-shirtler giyerek sahaya çıktılar. Geçtiğimiz hafta yaşanan insanlık dışı olayda canice katledilen Özgecan  Aslan’ın anısına, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır, Ertuğrul Tanrıkulu ve Edirnespor Kadın Basketbol Takımı sahaya ellerinde “Özge Canımız Yandı Başka Canlar Yanmasın” pankartıyla çıktılar. Potanın Perileri üzerlerinde Özgecan Aslan’ın fotoğrafları bulunan ve “Kadına Şiddete Hayır” yazılı ve siyah t-shirtlerle maçı tamamlarken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk  Çakır Ertuğrul Tanrıkulu ve Edirne Belediyesi Edirnespor Kulüp Başkanını Murat Boyacıoğlu da “Kadına Şiddete Hayır” yazılı t-shirtlerle maçı izlediler.