Başkan Gürkan, Halk Tv’de Edirne’yi anlattı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Halk TV ekranlarında Gazeteci Yazar Erdal İrfan'ın hazırlayıp sunduğu "Yerel Gündem" isimli programa konuk oldu.

2014-08-15 08:40:00
Başkan Gürkan, Halk Tv’de Edirne’yi anlattı
Halk TV’de her hafta başka bir Belediye Başkanı’nın konuk olduğu programın bu haftaki konuğu Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan  oldu. Gürkan, Erdal İrfan ve Aslıhan Özhan’ın sorularını yanıtladı. 16 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 18.00’de Halk Tv ekranlarından yayınlanacak olan ‘Yerel Gündem’ programı hakkında, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Türkiye’de ulusal yayın yapan ve en çok izlenen tv kanallarından Halk Tv’nin program talebi doğrultusunda, Edirne’mizin ve belediyemizin tanıtımını gerçekleştirmek için, özel bir program çekimi gerçekleştirdik. Halk Tv izleyicilerine Edirne’mizin güzelliklerini ve projelerimizi anlattık. Edirne’mizin tanıtımı için bu tür programlara katılmanın önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi. Edirne’den de kesitlerin yer alacağı program Cumartesi günü saat 18:00’da Halk TV’de yayınlanacak.