Başkan Gürkan Fatih Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından, Edirne eski Ramazan gecelerinin yaşatılması amacıyla her akşam farklı bir mahallede düzenlenen Ramazan Eğlenceleri en yoğun ilgiyi Fatih Mahallesinde gördü.

2014-07-10 13:25:00
Başkan Gürkan Fatih Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Fatih Mahallesinde düzenlenen Ramazan Eğlencelerine katıldı. Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın eğlence alanında olduğunu öğrenen Fatih Mahallesi sakinleri, Başkan Gürkan’ı alkışlar eşliğinde sahneye davet ettiler. Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı konuşmada, Ramazan Eğlencelerine yoğun ilgi gösterdikleri için kendilerine teşekkür ederek Ramazanlarını kutladı ve “Asıl alkışı hak eden sizlersiniz ve ben Türkiye’nin en şanslı belediye başkanıyım. Çünkü Edirne Halkı’nın Belediye Başkanı olmak insana şanslı olduğunu hissettiriyor. Ben aslında Ramazan Eğlencelerini genelde arkalardan, sizlerin arasından izlemeyi tercih ediyorum. Ama bu akşam sahneye çıkmam için çok ısrar ettiniz. Bu etkinliklerde en çok hoşuma giden şeyi söyleyeyim; Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan, Atatürk’ün geleceği olan çocukların yüzünde ki gülümseme, mutluluk. Bu beni çok mutlu ediyor. Ve bütün amacımız, çabamız onlara dimdik, sağlam bir Cumhuriyet emanet etmek. Ulu Önder Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti aynı şekilde koruyarak ilelebet payidar kılarak onlara emanet edeceğiz ve onlarda Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmaya, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmaya devam edecekler. Amacımız, hedefimiz budur. Yeşil alanlarla ilgili olarak bir şey söylemek istiyorum. Edirne’de şundan emin olunuz. Biz belediyede olduğumuz sürece hiçbir yeşil alanın rant’ın eline geçmesine müsaade edilmeyeceğiz. Ayrıca, bu etkinliklerimiz Ağustos ayında başka bir formatla devam edecek. Çok eski yazlık sinemaları mahallerimize taşıyacağız.” diye konuştu. Ramazan Eğlenceleri her akşam farklı mahallelerde düzenlenmeye devam ederken, önümüzdeki günlerde ki etkinlik programı şu şekilde: 11 Temmuz 2014-Talatpaşa Mahallesi-Köy Minibüsleri Durağı 12 Temmuz 2014-Şükrüpaşa Mahallesi-Muhtarlık Arkası Çocuk Parkı 13 Temmuz 2014-Yıldırım Hacısarraf Mahallesi-Merkez Belediye Parkı 14 Temmuz 2014-Dilaverbey Mahallesi-İstiklal İlkokulu 15 Temmuz 2014-Nişancıpaşa Mahallesi-50.Yıl İlkokulu 16 Temmuz 2014-Sabuni Mahallesi-İnönü İlkokulu 17 Temmuz 2014-Sarıcapaşa Mahallesi-Kurutuluş İlkokulu 18 Temmuz 2014 Fatih Mahallesi-Alper Yazoğlu Ortaokulu 19 Temmuz 2014-Şükrüpaşa Mahallesi-Gölet 20 Temmuz 2014-Umurbey Mahallesi-Gazi İlkokulu 21 Temmuz 2014-Yancıkçışahin Mahallesi-Şükrüpaşa İlkokulu 22 Temmuz 2014-Yeniimaret Mahallesi-Mithatpaşa İlkokulu 23 Temmuz 2014-KADİR GECESİ-Saraçlar Caddesi 24 Temmuz 2014-Karaağaç Mahallesi-Karaağaç Yatılı Bölge Ortaokulu 25 Temmuz 2014-Yıldırım Beyazıt Mahallesi-Kahveler Arkası Meydan 26 Temmuz 2014-Toki 1-Lalaşahin Paşa İlkokulu 27 Temmuz 2014-Menzilahir Mahallesi-Fevzipaşa İlkokulu     Diğer fotoğraflar için tıklayınız.