BAŞKAN GÜRKAN, “ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şükrüpaşa Mahallesi’nde yaşayan Filiz Çatak ve 7 yaşındaki Eylül’ün çay davetini geri çevirmedi. Aileyi ziyaret eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyaret sonrasında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Çayımızı içmeye geldik. Güzel kızımız Eylül’ün sokaklarda özgürce gezebilmesi için planlı yapılan asfaltlama çalışmalarında değişikliğe giderek, 212. sokağa öncelik vermiştik. Sokağımızı tam da Eylül’ümüzün rahatça gezebileceği bir hale getirdik. Davetleri üzerine Filiz Çatak ve 7 yaşındaki yavrumuz Eylül’ün misafiri olduk. Eylül mutlu, tabi biz de. Hiç merak etmeyin. Engelleri hep birlikte aşacak; Eylül’ümüzü daha da mutlu edebilmek için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz. Seni seviyoruz Eylül. İyi ki varsın” ifadelerine yer verdi.

2023-08-25 12:28:27
BAŞKAN GÜRKAN, “ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Edirne Şükrüpaşa Mahallesi 212. Sokakta yaşayan Filiz Çatak, 7 yaşındaki engelli kızını sokak zemininden dolayı gezdiremediğini belirterek, Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan asfaltlama çalışmalarının kendi sokaklarında yapılması için öncelik istemişti.  Filiz Çatak’ın bu istediğine duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Recep Gürkan, planlı ilerleyen asfaltlama çalışmalarında değişikliğe gitti. Sokak, kısa sürede belediye ekipleri tarafından asfaltlandı.

Kızının artık sokakta özgürce gezebildiğini belirten Filiz Çatak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etmiş ve kendisini çaya davet etmişti. Belediye Başkanı Recep Gürkan, bu davet üzerine Filiz Çatak’ın ve Eylül’ün misafiri oldu. Filiz Çatak ve komşuları ile sohbet eden, mahallenin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini de dinleyen Belediye Başkanı Recep Gürkan, 7 yaşındaki Eylül ile de yakından ilgilendi.

Gürkan, Eylül’ün tedavi süreci ile ilgili de aileden bilgiler aldı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyaret sonrasında yaptığı paylaşımda “Çayımızı içmeye geldik. Güzel kızımız Eylül’ün sokaklarda özgürce gezebilmesi için planlı yapılan asfaltlama çalışmalarında değişikliğe giderek, 212. sokağa öncelik vermiştik. Sokağımızı tam da Eylül’ümüzün rahatça gezebileceği bir hale getirdik. Davetleri üzerine Filiz Çatak ve 7 yaşındaki yavrumuz Eylül’ün misafiri olduk. Eylül mutlu, tabi biz de. Hiç merak etmeyin. Engelleri hep birlikte aşacak; Eylül’ümüzü daha da mutlu edebilmek için elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz. Seni seviyoruz Eylül. İyi ki varsın” ifadelerine yer vererek, Eylül’ün yanında olmaya devam edeceği mesajını verdi.