Başkan Gürkan, çalışmaları yerinde inceliyor

2014-12-26 10:21:00
Başkan Gürkan, çalışmaları yerinde inceliyor
              Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye birimlerinin tüm çalışmalarını yerinde inceliyor.           Edirne Halkı’na her zaman en iyi hizmeti sunmak adına göreve geldiği ilk günden bugüne kadar durmaksızın çalışan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Biz buraya hizmet için geldik. Ve halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına tüm ekibimle birlikte durmaksızın çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.           Belediye Başkanı Gürkan, geçtiğimiz su taşkınında Karaağaç Mahallesi başta olmak üzere taşkından etkilenen bölgelerde ki çalışmaları sürekli yerinde incelemiş, vatandaşları yalnız bırakmamıştı. Ve Belediye Başkanı Gürkan, konuyla ilgili çözüm projeleri için Ankara ile temaslarını sürdürüyor.           Belediye Başkanı Recep Gürkan, yine geçtiğimiz aylarda yoğun yağışlar sonrasında Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde yaşanan sıkıntıları çözmek üzere, Edirne Belediyesi olarak başlattıkları ve hızla devam eden "Yağmur Suyu Terfi Merkezi" yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı. Başkan Gürkan, “Yoğun yağışlarda, Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde büyük sıkıntılar yaşanmıştı. Bir daha ki yağmurda aynı sıkıntıları yaşamamk adına çalışmaları hemen başlatmıştık. Bu bölgede Yağmur Suyu Terfi Merkezi yapım çalışmalarımızda hızla devam ediyor. Hedefimiz daha güzel, daha mutlu, daha zengin bir Edirne.” dedi.