BANDO VE CİĞER FESTİVALİ’NDE KONSER ŞENLİĞİ!

Edirne Belediyesi’nin organizasyonu ile bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Edirne Bando ve Ciğer Festivali, muhteşem konserlere ev sahipliği yaptı. Konserler, kentin dört bir yanında Edirneliler ile buluştu. Bando ekiplerinin Saraçlar Caddesi’nde sergilediği performanslar ise renkli görüntülere sahne oldu. Edirneliler, Banda ekiplerinin çalığı parçalar eşliğinde dans edip, doyasıya eğlendi.

2023-10-08 09:39:25
BANDO VE CİĞER FESTİVALİ’NDE KONSER ŞENLİĞİ!

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Edirne Bando ve Ciğer Festivali kapsamında kentte çeşitli etkinlikler düzenlendi. Gün boyunca devam eden etkinlikler, Edirne halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin en lezzetli, en eğlenceli festivali olan 11. Uluslararası Edirne Bando ve Ciğer Festivali’ne bu yıl Edirne Belediyesi Bando Ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Bando Ekibi, Bulgaristan Dobriç Bando Ekibi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi, Fanfara Mezzo Forte Otopeni Primaria Bando Ekibi, Seferihisar Belediyesi Bando Ekibi ve Gencer Savaş Bandosu katıldı.

Bando ekipleri kentin dört bir yanında konserler vererek, Edirnelilere unutulmaz anlar yaşattı. Bando Ekipleri, son performanslarını ise Saraçlar Caddesi’nde sergiledi. Gencer Savaş Bandosu, Roman havalarına harika bir yorum katarak, seslendirdiği şarkılarla geceye katılanlara muhteşem bir akşam yaşattı. Edirneliler, festivale katılan ulusal ve uluslararası bando ekiplerinin çaldığı parçalarla dans edip, doyasıya eğlendi.

“7 DİLDE ŞARKILAR KONSERİ”

Edirne Belediyesi’nin festivale kapsamında gerçekleştirdiği bir diğer etkinliği de “7 Dilde Şarkılar Konseri” oldu. Meriç Nehri Kenarı’ndaki Protokol Evi’nde sahne alan Edirne Belediyesi Kent Orkestrası, verdiği konser ile dinleyenlerine muhteşem bir müzik şöleni yaşattı. Konserde seslendirilen İzmir Marşı’na Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da eşlik etti. Konser, büyük bir coşkuyla sona erdi.