ASFALT ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE YOL TRAFİĞE KAPATILACAK

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı-Tuğra Market Kavşağı arasındaki yol üzerinde asfalt çalışması yapılacağını bu sebeple; 2 Mayıs Saat:07.00 itibarı ile Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı ile Tuğra Market Kavşağı arasındaki yolun, çalışmalar bitirilene kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

2024-04-30 17:36:53
ASFALT ÇALIŞMALARI SEBEBİYLE YOL TRAFİĞE KAPATILACAK

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi;

“Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı-Tuğra Market Kavşağı arasındaki yol üzerinde asfalt çalışması yapılacaktır.

Bu sebeple; 02.05.2024 tarihi Saat:07.00 itibarı ile Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı ile Tuğra Market Kavşağı arasındaki yol, çalışmalar bitirilene kadar trafiğe kapalı olacaktır.Tuğra Market Kavşağı-Orduevi Kavşağı istikametindeki yol üzerinde; trafik her iki yönde kontrollü olarak sürdürülecektir.

Çalışmalar esnasında; çalışanların ve sürücülerin güvenliği ve konforu için trafik kurallarına riayet etmeniz önemle rica olunur.”