ALTYAPI ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA YOL TRAFİĞE KAPATILACAK

Edirne Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle Saraçlar Caddesi Kavşağı-Eski Cami Kavşağı istikametinde yer alan yolun 10 Ağustos Perşembe gününden itibaren ikinci bir duyuruya kadar trafiğe kapatılacağını bildirdi.

2023-08-08 13:52:16
ALTYAPI ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA YOL TRAFİĞE KAPATILACAK

Edirne Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi:

“Altyapı çalışmaları kapsamında; 10.08.2023 tarihi, saat: 07:30 itibarı ile Saraçlar Caddesi Kavşağı-Eski Cami Kavşağı istikametinde çalışma yapılacaktır. Çalışmalar esnasında trafik, Eski Cami Kavşağı-Saraçlar Caddesi Kavşağı istikametinde gidiş-geliş olarak sağlanacak olup, Saraçlar Caddesi Kavşağı-Eski Cami Kavşağı istikametinde TEK YÖN OLARAK  trafiğe kapatılacaktır. Hükümet Caddesi (Edirne Valiliği) istikametinden-Saraçlar Caddesi istikametine ilerleyen araçlar için mecburi yön Atatürk Bulvarı (D-100) istikametinden; Maarif Caddesi,  Mithatpaşa Mahallesi ve Gazimihal Köprüsü istikametinde olacaktır. Saraçlar Caddesi-Ayşekadın istikametine gidecek sürücülerin alternatif yollar aracılığı ile Güney ve Kuzey Çevre Yollarını kullanmaları önemle rica olunur”