ALBARAKA TÜRK BANKASI İLE ONLİNE ENTEGRASYON TAMAMLANDI

Edirne Belediyesi, Albaraka Türk Bankası ile online entegrasyonu tamamladı. Vatandaşlar, bundan sonra Albaraka Türk Banka şubeleri, tüm ATM’leri ile internet bankacılığı ve mobil uygulaması üzerinden su faturası ödeme işlemleri gerçekleştirilebilecek.

2024-02-08 14:50:47
ALBARAKA TÜRK BANKASI İLE ONLİNE ENTEGRASYON TAMAMLANDI

Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklama ile Edirne Belediyesi’nin, Albaraka Türk Bankası ile online entegrasyonunu tamamlandığını duyurdu.

Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verildi;

“Edirne Belediye Başkanlığına yapılması gereken tüm ödemeler Halkbank, Vakıfbank, TEB, Akbank, Yapı ve Kredi Bankası ile Denizbank’tan online olarak gerçekleştirilebiliyordu. Belediyemiz ile Albaraka Türk Bankası arasında online entegrasyonun sağlanmasının ardından Albaraka Türk Banka şubeleri, tüm ATM’leri ile internet bankacılığı ve mobil uygulaması üzerinden su faturası ödeme işlemleri gerçekleştirilebilecektir. Bankaların yanı sıra E-devlet kapısı ile Edirne Belediye Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden de tüm ödeme işlemleri online olarak gerçekleştirilebilmektedir.

Belirtilen online ödeme yöntemleri dışında; İş Bankası, Türkiye Finans, Qnb Finansbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank’tan da otomatik ödeme talimatı verilerek su faturalarının ödemesi gerçekleştirilebilir.

Ziraat Bankası, İş Bank ve Kuveyt Türk bankaları ile de online entegrasyon süreci devam etmektedir. En kısa süre içerisinde belirtilen bankalar ile de online tahsilat işlemleri başlatılacaktır.”