30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA SANAT ŞÖLENİ

Edirne Belediyesi tarafından bugüne kadar düzenlenen resim yarışmalarına gönderilen tüm eserlerin sergileneceği “Çocukların Elinden Kolektif Resim Sergisi” sanatseverlerle buluşuyor. Serginin açılışında ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramı konulu resim yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edilecek.

2023-08-29 10:46:22
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA SANAT ŞÖLENİ

Edirne Belediyesi, Edirne Belediyesi Kent Müzesi ve Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nin bünyesinde, çocukları sanatla buluşturmak amacıyla birçok kez resim yarışması düzenlemişti. Genç yeteneklerin bu eserleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde sanatseverlerle buluşacak. 30 Ağustos Çarşamba Günü Saat.17.00’de Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde açılışı gerçekleştirilecek sergide ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramı konulu resim yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edilecek.

30 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak, çocukları sanata teşvik etmek ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler birbirinden değerli ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada birinci olan yarışmacıya Ipad, ikinci olan yarışmacıya Katlanabilir Bisiklet, üçüncü olan yarışmacıya ise Bluetooth Kulaklık takdim edilecek.

Vatandaşlar, Hasan Ali Yücel Çocuk Müze’sinde yer alan Çocukların Ellerinden Kolektif Resim Sergisini 30 Ağustos- 7 Eylül tarihleri Saat: 09.00 – 18.00 arasında ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.