30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESİM YARIŞMASI

30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl çocukların yapacağı resimlerle taçlanacak. Edirne Belediyesi tarafından 10-14 yaş grubundaki çocuklar arasında gerçekleştirilecek 30 Ağustos Zafer Bayramı” konulu resim yarışmasında birinci Ipad, ikinci Katlanabilir Bisiklet, üçüncü ise Bluetooth Kulaklık kazanacak. Dereceye giren eserler bilborardlarda sergilenecek.

2023-07-17 10:32:20
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESİM YARIŞMASI

Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı çocukların yapacağı resimlerle taçlanacak. Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen yarışma 10-14 yaş grubundaki çocuklar arasında gerçekleştirilecek. 30 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak, çocukları sanata teşvik etmek ve kişisel gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler birbirinden değerli ödüllerin sahibi olacak.

Yarışmaya katılmak isteyen yarışmacılar eserlerini, 14-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında Edirne Kent Müzesine elden teslim etmeleri gerekiyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatlarıyla gerçekleştirilecek resim yarışmasının jüri üyeliğini ise Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü İlker Yavuz, Ressam-Eğitmen Aşkın Sulku ve Sanat Tarihçisi Bilal Sarıgül yapacak. Yarışmanın ödül töreni ise 30 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yarışmada birinci olan yarışmacı Ipad, ikinci olan yarışmacı Katlanabilir Bisiklet, üçüncü olan yarışmacı ise Bluetooth Kulaklığın sahibi olacak. Ödül alan eserler Edirne Kent Müzesi özel koleksiyonunda kayıt altına alınmış olacak ve dereceye giren resimler kent merkezinde uygun yerdeki billboardlarda sergilenecek.

KATILIM KOŞULLARI VE YARIŞMA ŞARTNAMESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN