1.Kırkpınar Yılın En İyileri Ödül Töreni

2014-06-23 11:26:00
1.Kırkpınar Yılın En İyileri Ödül Töreni
  Edirne Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen, 1.Kırkpınar Yılın En İyileri Ödül Töreni, Tarihi Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nda düzenlendi. Kırkpınar Ödülleri bu yıl ilk kez olarak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın olağanüstü girişimleriyle ve çalışmaları sonucunda, Tarihi Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nda, 653.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nin son gününde gerçekleştirildi. 1.Kırkpınar Yılın En İyileri, jüri üyeleri, Eğitimci-Figan Kaya, Turizimci-Numan Coşkun, Mühendis-İlyas Kavuranlar, Ekonomist-Hakan Çınar, Yaşam Koçu-Aynur Tümen, Gazeteci-Neşe Berber , Reklamcı-Ahmet Banakan, Psikolog-Nedim Yüksel Çakır, Eğitim Uzmanı-Abdulselam Dalmış, Reklamcı-Melek Gündar Kahraman tarafından seçildi.   Kırkpınar’ın En İyileri şu şekildedir: Yılın Demokrasi Onur Ödülü: Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Yılın en iyi siyasetçisi: CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Yılın siyasetçisi: MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğhan Yılın Milletvekili: Merhum CHP milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Yılın Gazetesi: Milliyet Gazetesi adına Fikret Bila Yılın Köşe Yazarı: Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer Yılın Belediye Başkanı: Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Aygün Yılın Üniversitesi: Bahçeşehir Üniversitesi Yılın Akademisyeni: Yasemin Öney Cankurtaran Yılın İş İnsanı: Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Fatin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fatinoğlu Yılın TV Programcısı: Halk TV Haber Uğur Dündar Yılın Muhabiri: Halk TV Makbule Cengiz Yılın Futbolcusu: Arda Turan Yılın Taraftar Grubu: Çarşı Yılın Kulüp Başkanı: Kırklareli spor Kulübü Başkanı Volkan Can Yılın İş Kadını: Arzu Yanlız Zangun ve Tülin Hathat Yılın STK:  Koruncuk Vakfı  Fotoğraflar için tıklayınız.