SARAÇLAR CADDESİNDE YENİ YIL COŞKUSU

Edirne Belediyesi, vatandaşlara yeni yıl coşkusu yaşatmak için 31 Aralık Cumartesi Gecesi Yeni Yıl Konseri düzenliyor. Edirneliler, yerel sanatçıların sahne alacağı yeni yıl konseri ile 2023’e “Merhaba” diyecek.

2022-12-29 10:37:43
SARAÇLAR CADDESİNDE YENİ YIL COŞKUSU

Edirne Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıl coşkusunu Saraçlar Caddesi’ne taşıyacak. Edirne Belediyesi tarafından düzenlencek konserde Edirneliler, yerel sanatçılar ile 2023 yılını karşılayacak.  31 Aralık Cumartesi Günü Saat 20:00’de başlayacak konserde Dj Çağlar Bal, Cansu Milyon, Savaş Coşkun ve Grup Seyyah sahne alacak.

Edirnelilere alternatif bir yılbaşı akşamı sunmayı hedeflediklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirnelileri, yılbaşı akşamı düzenleyeceğimiz konserlere davet ediyorum. Cumhuriyeti’mizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılı, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz, umutlarımızın yeşerdiği, bolluk ve bereket içinde geçen bir yıl olsun. Tüm Edirne halkına sağlık, huzur, başarı ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.