Ortak proje kapsamında görüşme yaptılar

2014-04-22 14:00:00
Ortak proje kapsamında görüşme yaptılar
            İstanbul Lider Eğitimciler Derneği-İmaj Özel Dershanesi Müdürü Aykut Kargı ve beraberindekiler, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır ile Çiğdem Gegeoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.         İstanbul Lider Eğitimciler Derneği-İmaj Özel Dershanesi Müdürü Aykut Kargı, Telekom ile ortak proje kapsamında, Edirne’nin pilot bölge seçildiğini ifade ederek, Edirne Belediyesi ile birlikte öğrencilere yönelik proje gerçekleştirmek istediklerini dile getirdiler.         Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Edirne Belediyesi olarak, öğrencilere yönelik projelere her zaman açık olduklarını belirtti.