EDİRNE BELEDİYESİ’NE AİT İŞLETMELERDE NAKİT ÖDEME DÖNEMİ SON BULDU

Edirne Belediyesi’ne ait kafe, müze ve işletmelerde nakit dönemi son buldu. Türkiye’de neredeyse tüm kamu kurum ve kuruluşların kullandığı banka ve kredi kartı ile alışveriş sistemi artık Edirne Belediyesine ait işletmelerde de kullanılacak.

2023-04-06 08:34:31
EDİRNE BELEDİYESİ’NE AİT İŞLETMELERDE NAKİT ÖDEME DÖNEMİ SON BULDU

Edirne Belediyesi, kuruma ait kafe, müze ve işletmelerinde nakit ödeme sistemine son verdiğini açıkladı. Edirne Belediyesi’nde Türkiye’de neredeyse tüm kurum ve kuruluşların kullandığı banka ve kredi kartı ile alışveriş sistemi uygulanacak.

Edirne Belediyesi bünyesinde bulunan Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi, Edirne Kent Müzesi, Belediyeye ait kafeler, Edirne Belediyesi Protokol Evi Çay Bahçesi, Edirne Belediyesi Hediyelik Eşya Mağazaları, Edirne Belediyesi Edirne Tatlıları Satış Mağazası ile Belediye tarafından işletilen tuvalet dahil tüm işletmelerde nakit ödeme kabul edilmeyecek. Vatandaşlar, bu işletmelerden aldığı hizmetin karşılığını banka ve kredi kartı ile ödeyebilecek.